Onze website wordt mogelijk niet volledig juist weergegeven in uw browser aangezien deze sterk is verouderd.
U kunt uw browser updaten of een van onderstaande browsers installeren voor de juiste weergave.

FireFox Chrome Internet Explorer 10+

Generation Energy

Voor het ministerie van Infrastructuur & Milieu heeft Posad een E-zine gemaakt maken met als doel de schaal en samenhang tussen de energetische en ruimtelijke opgave van de energietransitie zo helder mogelijk in beeld te brengen.
Een E-zine is een ‘digitaal magazine’. Het E-zine combineert oude en nieuwe verhaaltechnieken; tekst en foto’s worden verrijkt met geluid, bewegend beeld, interviews, grafieken en animaties. De ‘lezer’ van het E-zine kan bovendien op verschillende manieren door het verhaal gaan; met meer of minder snelheid, diepgang en/of interactie voldoet het E-zine voor vele groepen tegelijk. Veel van de kennis, data en voorbeelden zijn afkomstig uit de verschillende regionale energievisies die Posad afgelopen jaren voor het ministerie met verschillende regio’s heeft uitgevoerd.
Het E-zine is in hoofdzaak bedoeld als hulpmiddel voor het ministerie om ambtenaren in provincies, regio’s en gemeenten snel een basiskennis te geven over de energietransitie. Daarnaast wordt het E-zine gepresenteerd op de hoofdtentoonstelling van de Internationale Architectuur Biënnale in Rotterdam (IABR) 2016.